Je eigen medewerkerportaal

Als medewerker kan je hier al jouw informatie vinden

Martin van der Zee avatar
Geschreven door Martin van der Zee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het medewerkerportaal?

Jouw organisatie werkt met LIFT Software voor het ondersteunen in processen zoals HRM, CRM, de projectadministratie, urenregistratie, facturatie en uitgebreide rapportagemogelijkheden. LIFT zorgt ervoor dat jouw organisatie alle informatie op één plek heeft en er vanuit een gestandaardiseerde procesflow gewerkt wordt.

Als medewerker die uren schrijft speel je een essentiële rol in dit proces. Zonder jou geschreven en ingediende uren kan de projectadminstratie niet factureren.

Om het de medewerker makkelijk te maken kan je in LIFT inloggen in je persoonlijke medewerkerportaal. In je persoonlijke portaal kan je, afhankelijk van uitgedeelde rechten, de volgende handelingen uitvoeren:

De opties in je medewerkerportaal zijn afhankelijk van de aan jou toegekende rechten. Hierdoor kunnen één of meer van onderstaande opties niet - of maar beperkt - te gebruiken zijn.

Navigatie

De donkere actiebalk helemaal aan de linkerkant van je scherm bevat de volgende snelkoppelingen:

Met deze knop navigeer je direct naar de startpagina van je portaal. Op de startpagina zie je een samenvatting van je persoonlijke gegevens, planning en uren.

Navigeer naar je eigen medewerkerkaart.

Registreer hier je uren op projecten en taken. Na invoeren kan je je uren indienen.

Hier vind je je persoonlijke planning.

Met deze knop kan je direct uitloggen uit LIFT.

Open je hier je gebruikersinstellingen voor het wijzigen van je wachtwoord of instellen van extra beveiliging op je account middels 2FA.

In de resterende artikelen zou je alle informatie moeten kunnen vinden over het medewerkerportaal.

Heb je vragen over je medewerkerportaal?

Neem dan contact op met je applicatiebeheerder!

Was dit een antwoord op uw vraag?