Gebruikersinstellingen

Je persoonlijke instellingen in LIFT

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan LIFT in de gebruikersinstellingen eenvoudig personaliseren. Afhankelijk van je licentiesleutel vind je je gebruikersinstellingen op een andere plek:

Gebruikersinstellingen LIFT gebruiker

Als LIFT gebruiker zie je in de rechter bovenhoek rechts naast je naam een bolletje met je initialen of je foto. Hierop klikken geeft je de optie om je gebruikersinstellingen te openen of uit te loggen.

Gebruikersinstellingen medewerkerportaal gebruiker

Als urenschrijver / medewerkerportaal gebruiker open je je gebruikersinstellingen vanuit de actiebalk aan de linkerkant van je LIFT scherm. Onderin deze linkerbalk zie je:

Open de gebruikersinstellingen in je persoonlijke medewerkerportaal.

Gebruikersinstellingen

In je gebruikersinstellingen kan je je persoonlijke instellingen aanpassen. Zo kan je o.a.