Je kan LIFT in de gebruikersinstellingen eenvoudig personaliseren. Deze vind je in de rechterbovenhoek. Heb je een medewerkerportaal licentie? Dan vind je de gebruikersinstellingen linksonder.

Je kunt hier persoonlijke voorkeuren aangeven maar bijvoorbeeld ook je wachtwoord veranderen. Wil je weten hoe je jouw wachtwoord kunt wijzigen?

Meerdere talen
Als je LIFT graag in het Engels wilt gebruiken kun je dat zelf instellen. Je kan er ook voor kiezen dat LIFT automatisch de taal van je browser gebruikt. In het volgende artikel gaan wij verder in op het instellen van de taal.

Persoonlijk onderschrift
In de systeeminstellingen van LIFT kan jouw bedrijf een standaard e-mailonderschrift instellen. Deze kun je in de gebruikersinstellingen zelf verder personaliseren.

Zoals hierboven te zien valt heb je dus altijd je eigen onderschrift onder een mailtje dat je vanuit LIFT verstuurd. Lees hier meer over standaard e-mails en documenten.