Wachtwoord wijzigen

Je eigen wachtwoord, of die van een collega wijzigen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eigen wachtwoord

In de gebruikersinstellingen kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken. Deze instellingen kan je in de rechterbovenhoek vinden en daar zal je het slotje vinden waar het wachtwoord gewijzigd kan worden. Denk eraan om een sterk wachtwoord te kiezen.

Een wachtwoord voor een collega wijzigen

Wanneer je meer rechten binnen de software hebt kan je ook het wachtwoord ven een collega wijzigen. Vaak wordt dit door iemand van het secretariaat gedaan. Navigeer via Processen --> Beheer naar de Gebruikers en selecteer de juiste medewerker waar het wachtwoord van gewijzigd dient te worden.

Hier vinden wij hetzelfde slotje weer terug en kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Tijdelijk wachtwoord

Wij raden aan om een tijdelijk wachtwoord te creëren, waardoor jouw collega zelf na de eerste keer inloggen een nieuw wachtwoord moet kiezen. Het tijdelijke wachtwoord creëer je door het vinkje aan te zetten.