Urenmanager

De rol van de urenmanager

Snel naar:

Een urenmanager toekennen

Een urenmanager is verantwoordelijk voor het accoderen van urenkaarten van medewerkers die gekoppeld zijn aan de desbetreffende urenmanager. Op het P&O hoofdtabblad van de potentiële werknemer-, werknemer- en inhuurkrachtkaart kan in de opzoeklijst van urenmanagers een specifike urenmanager gekozen worden.

Urenmanagers definiëren

Indien de gewenste urenmanager nog niet beschikbaar is kan je achter de urenmanageropzoeklijst op het P&O hoofdtabblad van de potentiële werknemer-, werknemer- en inhuurkrachtkaart gebruik maken van de '...' knop om de opzoeklijst van urenmanagers te beheren.

Een andere methode is om direct opzoeklijstbeheer te starten:

Startpagina in de snelkoppelingenbalk. De snelkoppelingenbalk is de strook met mogelijk te starten functies aan de linkerkant van het LIFT scherm. Ga naar dit scherm om naar 'Acties...' te gaan.

Met het acties-veld op de startpagina kunnen snel acties gestart worden. Typ hier 'opzoek' en kies de optie 'Instelling - Opzoeklijstbeheer' om opzoeklijstbeheer te starten.

Open de categorie 'Medewerkers' en selecteer hier 'Urenmanager'.

Enkel LIFT gebruikers kunnen in opzoeklijstbeheer aangewezen worden als urenmanager.

Taken van een urenmanager

Een aantal taken waar de urenmanager voor verantwoordelijk is, zijn: