Een nieuwe gebruiker aanmaken

Onder “Processen/Beheer/Nieuw/Gebruiker” kan je een nieuwe gebruiker aanmaken. Het volgende dialoog zal tevoorschijn komen:

Hier kan je direct de juiste medewerker en licentie koppelen. Wij vinden het van belang om een sterk wachtwoord te kiezen en raden daarnaast altijd aan om een tijdelijk wachtoord te creëren. De gebruiker zal dan bij de eerste keer inloggen het wachtwoord direct moeten wijzigen.

Op het moment dat de gebruiker aangemaakt is kan je hem of haar aan de juiste rollen koppelen. Daarmee krijgt de gebruiker de juiste rechten binnen de software.

Wil je graag weten wat deze gebruiker kan zien binnen zijn licentie en rechtenprofiel? Klik dan eens op de "aanmelden als deze gebruiker" knop. Daarmee zie je precies wat deze gebruiker kan zien. Let op: deze feature werkt enkel als de gebruiker uitgelogd is.