Monitoren van 2FA gebruik

Rapportage voor inzicht in 2FA activatie door gebruikers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht van 2FA gebruik

Wil je weten welke gebruikers binnen je LIFT omgeving 2FA hebben geactiveerd? Klik dan hier om de configuratie van het 2FA gebruiksrapport te downloaden.

Om het overzicht toe te voegen aan je LIFT omgeving, open je een gebruikerskaart en klik je op rapporten, en vervolgens op beheer.

Je kan de zojuist gedownloade xml file eenvoudig uploaden door het bestand middels drag and drop te laten vallen op het geopende venster.

Om een snel overzicht te generen van de gebruikers die 2FA hebben geactiveerd, kan via het gebruikersoverzicht een selectie worden gemaakt.

In het gegenereerde overzicht is makkelijk te overzien welke gebruikers 2FA hebben geactiveerd.