Wachtwoord vergeten

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wachtwoord vergeten

Wanneer je onverhoopt je wachtwoord vergeten bent kan je op je inlogpagina een reset e-mail aanvragen. Klik hier op 'Wachtwoord vergeten?'.

In een nieuw dialoog zal vervolgens gevraagd worden om je je e-mailadres of je gebruikersnaam in te voeren. Op basis van deze informatie zal LIFT een e-mail sturen naar het je e-mailadres met een link te geven waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen.

De wachtwoord vergeten functie werkt niet voor supervisors binnen LIFT.

Lukt het niet om je wachtwoord te resetten via 'Wachtwoord vergeten'? Neem dan contact op met de applicatiebeheerder binnen je organisatie.

LIFT support reset géén wachtwoorden van gebruikers.