Taalkeuze

LIFT is in het Nederlands en Engels beschikbaar

Meer dan een week geleden bijgewerkt

LIFT ondersteunt in de meeste functionaliteit zowel de Nederlandse en Engelse taal. De taalkeuze kan op twee niveaus worden ingesteld:

De gedefinieerde startpagina configuraties zijn maar in Ć©Ć©n taal beschikbaar.

Het inlogscherm zal altijd getoond worden in de taal die is ingesteld in je browser. Als de in je browser ingestelde taal niet herkend wordt, zal LIFT de inlogpagina in het Engels weergeven.

Systeeminstellingen

In Systeeminstellingen \ Algemeen \ Beschikbare talen kan worden aangegeven welke talen beschikbaar zijn voor de gebruiker en wat de standaard taal is.

LIFT gebruiker

Op gebruikersniveau is in de gebruikersinstellingen de taal handmatig te selecteren of zal LIFT automatisch de taalinstelling van je gebruikte browser overnemen. LIFT zal altijd de beschikbare talen zoals ingesteld in de systeeminstellingen respecteren.

ā€‹