De taal handmatig of automatisch naar je voorkeur instellen

De software kan in twee talen gebruikt worden en is per gebruiker in te stellen. Op organisatieniveau is in de systeeminstellingen aan te geven welke talen je aan wilt bieden en welke taal de standaard dient te zijn.

De systeeminstellingen

De gebruiker mag van de standaard afwijken

Op gebruikersniveau is in de gebruikersinstellingen de taal handmatig te selecteren of zal LIFT automatisch de instellingen uit de gebruikte browser overnemen. Is je Chrome bijvoorbeeld op Engels ingesteld, dan zal LIFT automatisch de taalkeuze overnemen.

In de medewerkerportaal zijn de gebruikerinstellingen linksonder te vinden.