Afspraken en Workflows

Op deze plek vind je alle workflows en afspraken die aan jou als persoon of aan de rol waar je bijhoort zijn toegewezen. Je vindt het overzicht aan de linkerkant van je scherm in de navigatiebalk.

Overzicht

In het overzicht zie je alle afspraken en workflows. Door op een workflow of afspraak te klikken opent het detailtab onderaan de pagina. In dit detailtab kun je de workflow of afspraak inzien en wijzigen.

Startpagina

Op de startpagina zie je een overzichtje met de todo's (afspraken en workflows) die je op dit moment hebt openstaan. De donkerblauwe balk bevat jouw persoonlijke todo's en de turquoise de todo's die aan jouw groep/rol toegekend zijn.

Knoppenbalk

De knoppenbalk heeft verschillende opties voor workflows en afspraken.

  1. Opslaan: Het opslaan van een wijziging die je in het detailtab hebt gemaakt.

  2. Wijzigingen ongedaan maken: Een foutieve wijziging ongedaan maken.

  3. Verversen: Het overzicht verversen voor de meest actuele workflows en afspraken.

  4. Archiveren: Kan alleen bij afspraken, de afspraak heeft plaatsgevonden en is afgerond.

  5. Verwijderen: Kan alleen bij workflows, het verwijderen van de workflow.

  6. Workflow verwijderen en gespreksnotitie maken: Kan alleen bij workflows, het omzetten van de workflow naar een gespreksnotitie.

  7. Nieuwe workflow: Het aanmaken van een nieuwe persoonlijke workflow die niet aan een specifieke kaart is gekoppeld (bijvoorbeeld een klant- of een projectkaart).

  8. Filter op gebruiker/groep: Hier geef je aan welke workflows je wilt zien, die van jezelf, een groep waar je bijhoort of van een andere gebruiker.

  9. Instellingen: Je kiest hier hoe de workflows en afspraken worden gesorteerd en hoe je overzicht eruit komt te zien.

10. Help: Het linkje naar een Help-artikel, als je er de rechten voor hebt kun je deze link zelf instellen.

Wil je hier meer over weten?

Neem dan contact op via 015 270 09 99 of [email protected] of chat met ons!

Heb je het antwoord gevonden?