Vakantiestand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hieronder een handige configuratie voor het overzicht van vakantiestanden van medewerkers.

Klik op de download link van een gewenst rapport. Je download dan een XML bestand.

Dit rapport kan vervolgens geïmporteerd worden via rapportbeheer. In rapportbeheer kan dit XML bestand binnen 'Algemene rapporten' of 'Kaartrapporten' in de juiste module- of kaartcategorie gesleept kunnen worden of geupload met de upload optie.

Een rapportconfiguratiebestand (XML bestand) met drag & drop in een module of kaart gesleept worden of via de optie 'Rapportconfiguratie uploaden' worden toegevoegd.

Overzicht van vakantiestanden

Een overzicht van de vakantiestanden van alle medewerkers.