Persoonlijke planning

Je beschikbaarheid, rooster en planning op projecten en taken

Martin van der Zee avatar
Geschreven door Martin van der Zee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De planning binnen je medewerkerportaal maakt jouw persoonlijke beschikbaarheid, rooster en planning op projecten en taken helder inzichtelijk.

Afhankelijk van aan jou uitgegeven rechten heb je:

  • Geen enkel inzicht in je planning. Een reden zou kunnen zijn dat je organisatie de planning enkel toegankelijk heeft gemaakt op administratief niveau of helemaal geen gebruik maakt van de planning van LIFT.

  • Beperkt inzicht op je 'Samenvatting' tabblad met een planningblok. Dit planningblok geeft per periode visueel inzicht. Door met je muis over een periode te zweven krijg je in een tooltip additionele informatie.

  • Gedetailleerd inzicht in je planning. Klik hiervoor op het planningblok op het 'Samenvatting' tabblad. LIFT opent dan onderin je portaal een 'Planning' detailtabblad.

    Afhankelijk van je rechten kan je op dit tabblad je huidige (beschikbaarheids)rooster zien en de planning voor de komende periode zien of zelfs muteren op projecten en taken. Je planning wordt tevens visueel inzichtelijk gemaakt. Als op het project wordt gewerkt met budgetbewaking zie je je op de projectregel een saldo staan.

  • Volledig inzicht in je persoonlijke planningkaart. Dubbel-klik hiervoor op het planningblok op het 'Samenvatting' tabblad. LIFT opent dan je persoonlijke planningkaart.

 Heb je nog vragen over de planning?

Neem dan contact op met je HR manager!

Was dit een antwoord op uw vraag?