Op welke projecten ben je deze week ingepland?

Je vindt de planning in je medewerkerportaal. Het hangt van de instellingen van je organisatie af of je zelf je planning kan wijzigen. Je ziet de details van je planning door op het planningsblok te klikken.

Je ziet dan je planning die je dus eventueel zelf kunt wijzigen.

Je geplande vakantie wordt ook direct weergegeven in je planning.

Als je dubbelklikt op het planningsblok opent er een uitgebreid scherm, waar je meer details kunt zien.

Heb je nog vragen over de planning?

Neem dan contact op met je applicatiebeheerder of chat met ons!