Rapportopties

Definieer rapportconfiguraties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het opties/rapportinstellingentabblad van een rapport verschilt van rapport tot rapport. Ieder rapport heeft eigen opties. Hierbij valt te denken aan te kiezen peilperiodes, filters op te tonen gegevens, kolominstellingen en of het bijv. toegestaan is de resultaten te exporteren naar een XLSX of PDF bestand. Een rapport met ingestelde rapportinformatie en instellingen noemen we in LIFT een rapportconfiguratie.

Van één rapport kunnen dus verschillende rapportconfiguraties bestaan die bijv. aan verschillende rollen zijn toegekend en ook andere rapportinstellingen hebben.