Rechtenrapporten

Handige rapportconfiguraties voor rechtenrapporten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier vind je een overzicht van rapportconfiguraties voor rechten van standaardrapporten die je kan toevoegen aan je LIFT omgeving.

Klik op de download link van een gewenst rapport. Je download dan een XML bestand.

Dit rapport kan vervolgens geïmporteerd worden via rapportbeheer. In rapportbeheer kan dit XML bestand binnen 'Algemene rapporten' of 'Kaartrapporten' in de juiste module- of kaartcategorie gesleept kunnen worden of geupload met de upload optie.

Een rapportconfiguratiebestand (XML bestand) met drag & drop in een module of kaart gesleept worden of via de optie 'Rapportconfiguratie uploaden' worden toegevoegd.

Rol-gebruiker toewijzing

Een overzicht van welke rollen aan welke gebruikers zijn toegewezen.

Overzicht van 2FA gebruik

Een overzicht van de gebruikers in je LIFT omgeving die laat zien of 2FA geactiveerd is.