LIFT support pagina

LIFT support biedt antwoord op de meest gestelde vragen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op deze support pagina proberen wij antwoord te geven op de meest gestelde algemene vragen. Je LIFT omgeving is specifiek ingericht op jouw organisatie. Het is goed mogelijk dat jouw LIFT ervaring afwijkt van wat je leest in de supportartikelen. Kom je er niet uit? Geen probleem, je kan ons altijd:

• Applicatiebeheerder: in de meeste gevallen kan de beheerder je het beste helpen

• Chatten: via de website

• Bellen:    015 270 09 99

• LIFT service portaal: via je applicatiebeheerder

Wij helpen je graag en kunnen met jouw vragen de support pagina verbeteren.

Voor wie is deze support pagina bedoeld?

Alle gebruikers van LIFT Software kunnen deze support pagina gebruiken om meer over LIFT te weten te komen.

Binnen LIFT kan je boven veel kaarten in de kaartspecifieke funties via de ? knop meer informatie krijgen over de openstaande kaart.

Open de helppagina van de huidig geopende kaart.

Ben je nog geen LIFT gebruiker, maar wil je graag contact met een van onze accountmanagers? Bel dan naar 015 270 09 97.

De zoekbalk

In de zoekbalk kan je eenvoudig zoeken naar het relevante artikel. Zoek je bijvoorbeeld antwoord op een vraag over de AVG mogelijkheden binnen LIFT? Dan kan je op dit moment meerdere artikelen vinden:

Algemene informatie

Via de support startpagina kan je alle beschikbare informatie gerubriceerd terugvinden.

Is de informatiebehoefte meer omvattend, dan bieden wij ook trainingen aan.