Op deze support pagina proberen wij antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Het zou kunnen dat jouw vraag met bijbehorende antwoord er (nog) niet tussen staat. Geen probleem, je kan ons altijd:

Wij helpen je graag en kunnen door jouw vragen de support pagina steeds verder uitbreiden en verbeteren.

Voor wie is deze support pagina bedoeld?

Alle gebruikers van LIFT Software kunnen deze support pagina gebruiken om meer over de software te weten te komen. Binnen de software kan je op de vraagteken klikken voor hulp.

Ben je nog geen LIFT gebruiker, maar wil je wel meer weten over de software ben je natuurlijk ook welkom op deze support pagina. Wil je een van de accountmanagers spreken? Bel dan naar 015 270 09 97.

De zoekbalk

In de zoekbalk kan je eenvoudig zoeken naar het relevante artikel. Zoek je bijvoorbeeld antwoord op een vraag over de AVG mogelijkheden binnen LIFT? Dan kan je op dit moment twee artikelen vinden.

Zijn er bepaalde artikelen die handig zijn voor je collega's dan zou je de URL van het artikel met ze kunnen delen.

Hulp voor medewerkers in verschillende functies

LIFT is een uitgebreid systeem met vele mogelijkheden. Om deze reden hebben wij de meest gestelde vragen gegroepeerd in verschillende onderdelen. Voor de medewerker is bijvoorbeeld de groep medewerkerportaal gecreëerd. Erg handig om deze te delen met je nieuwe collega's!

Heb je vragen of is iets onduidelijk?

Schroom niet om contact op te nemen via 015 270 09 99, [email protected]
of de chat!