Widgets - Verjaardagen

Welke medewerkers mogen (binnenkort) gefeliciteerd worden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De verjaardagswidget toont een overzicht van medewerkers die tussen een ingesteld aantal dagen in het verleden en een ingesteld aantal dagen in de toekomst jarig zijn. LIFT gebruikt hiervoor het geboortedatumveld van de medewerkerkaart.

Widgetinstellingen

De verjaardagen-widget heeft de volgende instellingsmogelijkheden:

Titel

'Titel' is de widget titel zoals deze voor gebruikers zichtbaar wordt

Peilperiode

Peilperiode bepaalt welke medewerkers getoond moeten worden. De widget kan bijvoorbeeld medewerkers tonen die net jarig geweest zijn, vandaag jarig zijn en mensen die binnenkort jarig zijn. De voorbeeldregel in de instellingen toont wat, bij de ingegeven peilperiode instellingen, de gebruikte periode gaat worden.

Filters

In de filters kan worden aangevinkt welk type medewerkers getoond worden in de verjaardagslijst. Als sub-optie kan voor de verschillende medewerkerstatussen gefilterd worden op het al dan niet voorgedragen zijn op een actief project.

Medewerkers die vandaag jarig zijn zullen in het vet worden weergegeven in het overzicht. Medewerkers die in het verleden jarig waren zullen in het grijs worden weergegeven.