Alle collectiesAlgemene info, tips en FAQTips
Snel inzicht in medewerkercontracten

Krachtig standaardfilter op contractlooptijd van de medewerker

Martin van der Zee avatar
Geschreven door Martin van der Zee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het standaardoverzicht van medewerkercontracten kan geopend worden door:

Startpagina in de snelkoppelingenbalk. De snelkoppelingenbalk is de strook met mogelijk te starten functies aan de linkerkant van het LIFT scherm. Ga naar dit scherm om naar 'Acties...' te gaan.

Met het acties-veld op de startpagina kunnen snel acties gestart worden. Typ hier 'werknemer' en kies de optie 'Overzicht - Werknemercontracten' om de lijst van werknemercontracten te openen.

Een andere mogelijkheid is om vanuit de kaarttegel 'Werknemercontracten' op de tegel te klikken om een overzicht van alle werknemercontracten te openen. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat in de startpagina-inrichting gebruik gemaakt wordt van de kaarttegelwidget 'Overzicht - Werknemercontracten'.

In het standaardoverzicht van medewerkercontracten is het mogelijk om filters in te stellen. Afhankelijk van gebruikte opzoeklijsten kan gefilterd worden op looptijd, archief, vestiging, productgroep, proces, team en/of business unit.

Klik op de 'FILTER: Alle kaarten' boven het overzicht om het filter in te stellen.

Voor looptijd kan gekozen worden contracten:

• Alle

• Lopend

• Verlopen

• Nog niet gestart

Het getoonde overzicht heeft niet de mogelijkheid om alle velden te tonen, maar kan met een handmatige selectie van alle contracten in je overzicht gekoppeld worden aan het de het rapport 'Overzicht van kaartgegevens'. Dit rapport is heel flexibel in de toe te voegen kolommen. Zo kan je custom lijsten maken met van lopende medewerkercontracten maar dan zonder gebruik te maken van het selectiesysteem.