Projectsjablonen

Gemakkelijk de instellingen van een bestaand project kopiëren.

Dominique Amennou avatar
Geschreven door Dominique Amennou
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je vaak dezelfde soort projecten hebt lopen, kan het handig zijn om een projectsjabloon te maken. Zo kan je bij elk nieuw project de bestaande instellingen van zo'n projectsjabloon overnemen en hoef je dit niet meer handmatig te doen.

Om een projectsjabloon aan te maken, ga je naar het project waarvan je de instellingen wilt overnemen. Klik onderin op het projectinformatie-tab om vervolgens Is projectsjabloon aan te vinken, en het sjabloon een naam te geven.

Wanneer je een nieuw project aanmaakt, kies je als projecttype Kopiëren van een bestaand project onder deze relatie, of van een projectsjabloon.

Vervolgens krijg je in de Projectkopieermagiër de optie om een projectsjabloon te kiezen.

Wil je meer weten over projecten?

Neem dan contact op via [email protected] of chat met ons!