Rechtenrapporten

Configuraties voor standaardrapporten vind je hier.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel vind je een overzicht van configuraties die standaardrapporten in je LIFT omgeving aanmaken. Dit overzicht wordt maandelijks bijgewerkt. Wanneer je een rapport vindt dat je nodig hebt, klik je op de downloadlink om de xml configuratie te downloaden. Je kan dan de gedownloade xml file eenvoudig uploaden door het bestand middels drag and drop te laten vallen op de Widget-instellingen dialoog onder het Monitor tab in je LIFT omgeving.

Widgetinstellingen voorbeeld

Rol-gebruiker toewijzing

Een overzicht van welke rollen aan welke gebruikers zijn toegewezen.

Overzicht van 2FA gebruik

Een overzicht van de gebruikers in je LIFT omgeving die laat zien of 2FA geactiveerd is.

Overzicht van vakantiestanden

Een overzicht van de vakantiestanden van alle medewerkers.

Mis jij een rapport dat handig is voor jouw organisatie?