De datumstempel

Een handige manier om contactmomenten en gebeurtenissen bij te houden

Dominique Amennou avatar
Geschreven door Dominique Amennou
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een goed overzicht te houden van contactmomenten of gebeurtenissen is het belangrijk om te weten wanneer iets is besproken of bekend geworden. Zeker wanneer je met meerdere mensen aan een project of in een workflow werkt, is het handig om onderscheid te kunnen maken tussen de medewerkers die daarin werken. In LIFT is het daarom mogelijk om een datumstempel te plaatsen in elk tekstvak. Deze datumstempel laat zien op welke datum, tijd en door welke gebruiker er contact is geweest.

Er zijn twee manieren om een datumstempel in een tekstvak te plaatsen:

• De sneltoets Alt + F12 op je toetsenbord

• Het stempel icoon rechtsboven een tekstvak:

De datumstempel is specifiek aan de gebruiker die de stempel zet. Dat ziet er dan als volgt uit:

Wil je meer weten over de datumstempel?