In je medewerkerportaal heb je inzicht in een aantal rapportages. Jouw bedrijf heeft zelf de mogelijkheid deze rapportages in te stellen, het kan dus zijn dat de screenshots iets afwijken van jouw omgeving. Dit artikel gaat specifiek over rapportages in het medewerkerportaal, algemene informatie over rapportages vind je hier.

Rapporten

Je vindt de rapportages onder de 'rapporten' knop.

Urenbrief

In LIFT is het mogelijk om de uren goed te laten keuren middels de klantgoedkeuringsmodule. Vraagt je klant toch om een fysieke urenbrief ter ondertekening, dan kan je deze zelf genereren vanuit je medewerkerportaal. Selecteer de juiste klant en het juiste project en klik op de "berekenen" knop. met de "PDF" knop kan je hier een PDF van maken.

Instructievideo

Uren- en lastenoverzicht

In het uren- en lastenoverzicht kan je zelf de te berekenen periode selecteren. Over deze periode geven wij een rapportage qua bestede uren. Denk dan bijvoorbeeld aan declarabele uren, vakantieopname, ziekte of taken. Daarnaast wordt er direct een stand van de overuren per gekozen periode weergegeven.

Instructievideo

Je applicatiebeheerder kan je helpen bij het inrichten van je rapportage

Zie je deze rapportages niet, dan zou het kunnen dat je applicatiebeheerder ervoor gekozen heeft om deze rechten niet aan jouw rol toe te kennen.

Heb je nog vragen over de rapportagemogelijkheden?

Neem dan contact op met je applicatiebeheerder of chat met ons!