Één plek om de taakurenverzoeken te beoordelen

Wanneer jij als taak hebt om de taakurenverzoeken te beoordelen, dan kan je alle verzoeken hier vinden: Monitor/Urenregistratie/Taakurenverzoek.

In onderstaande voorbeeld staan vijf verzoeken, waarvan er al drie beoordeeld zijn. De groene regels zijn akkoord bevonden en de rode regel is afgewezen. Bij de zwarte regels staat het verzoek nog open.

Widget-instellingen

Door achter de regel op de groene of rode kalender te klikken kan je het verzoek accorderen, danwel afkeuren. Wanneer je het verzoek accordeert wordt dit direct meegenomen in de planning.

• 1: Hier kan je de instellingen van de widget wijzigen, zodat je bijvoorbeeld enkel de medewerkers ziet waar jij als urenmanager ingesteld bent.

• 2: Hier kan je de filters wijzigen.  Het is bijvoorbeeld handig om de reeds beoordeelde verzoeken eruit te filteren.

Indien de widget nog niet actief is zal je de widget eerst moeten toevoegen

Taakurenverzoeken widget toevoegen